Fotografering familj, djur och högtider

Lifestylebilder

Bevara minnen på familjen genom lifestylefotografering. Bilderna fotograferas i naturlig miljö för att ni ska känna er så bekväma som möjligt. Exempel på bilder kan vara när ni är utomhus med barnen och leker, bygger kojjor, bakar, spelar, myser eller från något fritidsintresse såsom fotboll, hästridning, dans eller golf.

 

Porträttbilder

Gravid, nyfödd, syskon, par, enskilda porträtt eller hela familjen är exempel på bilder som kan fotograferas inomhus, utomhus eller i studio.

Högtider

Fotografering av större händelser såsom bröllop, student, bal, dop, konfirmation, födelsedagsfirande, släktträff eller andra typer av festligheter.

Porträtt selfiestyle på fest

Bjud dina gäster på en fotografering i selfiestyle. En garanterad stämningshöjare till festen, möhippan, svensexan eller tjej/killkväll. Bilderna fotograferas på plats i en portabel studio.

Djur

Så klart måste dina husdjur också fotograferas. Detta kan göras i hemmamiljö, utomhus eller i studio.

Bildbearbetning och retuschering

Efterbehandling av bilder efter önskemål.

Fotograferingen

Fotograferingen sker på önskad plats, hos er i miljö, i min portabla studio eller i studio i Malmö. Bilderna levereras digitalt i hög upplösning så att ni själv kan välja om de ska användas till förstoringar, tryck eller till webb. Det är inga krav på att du ska köpa förstoringar i efterhand.

Intresserad?

Kontakta mig om du har du frågor, andra önskemål eller vill veta mer om tjänster och priser.

13 + 4 =